top of page
whatsapp logo.png
GMC Logo - Fons transparent.png

Com ens veuen

A GMC Digital donem sempre el màxim per assegurar que els nostres clients quedin plenament satisfets amb els nostres serveis. Això diuen de nosaltres:

grasstop logo.png

"No confiava que el marketing digital funcionés en el nostre sector, però amb GMC Digital hem comprovat que funciona (i molt!) tant per imatge com per captació de clients"

Josep Miquel Guasch, Grasstop

diskolors logo.png

"Era reaci a invertir en el món digital i des de fa 3 anys que tenim una campanya amb excel·lents resultats, sempre recomanem els serveis de GMC Digital pel resultat i la gran relació que tinc amb el Xavi"

Miguel Silveira, Diskolors

Alma Clinica Dental.png

"GMC Digital cobreix les nostres necessitats digitals, tant d'imatge i visibilitat com d'informació que els nostres clients necessiten saber de la Clínica"

Arantxa Álvarez, Alma Dental Cubelles

Gina's Beauty logo black.png

"GMC Digital ha aconseguit que estigui tranquil·la, perque el meu centre té tot el que necessita a nivell digital. Estic encantada amb el tracte professional i personal"

Gina Garcia, Gina's Beauty

Logo-Podologia-Laia-VIlagut.png

"Pensava que pel meu negoci no feia falta invertir en Marketing Digital, pero vaig confiar en el Xavi i ara duem ja molt temps col·laborant amb resultats satisfactoris" 

Laia Vilagut, Podologia Laia Vilagut

cropped-logo-Servicenter-web-1-151x83.png

"Des que vaig començar amb Xavi de GMC DIGITAL, vaig descobrir la imatge d'empresa que sempre havia buscat. Tinc la sensació que els meus clients estan ben informats i a més podem conèixer el seu grau de satisfacció cap a la nostra empresa. 100% recomanable." 

Fernando Guerreiro, Comercial Servicenter

bottom of page